Kontakta bilskrot Uppsala

Kontakta Björklinge Bildemontering

Kontakta Björklinge Bildemontering – din auktoriserade bilskrot i Uppsala. Vi svarar på dina frågor om bilskrotning och demontering, återvinning av begagnade bildelar och vad du behöver tänka på när du bokar skrotning av din bil med oss.

Öppettider:
Mån – Fre 07:00 – 17:00
Lördag: 10:00 – 15:00
Söndag: Stängt

Hitta till Björklinge Bildemontering

Skrota bilen gratis i Uppsala – Så går det till

För oss på Björklinge Bildemontering är din kundupplevelse det viktigaste för oss. Vi ser till att göra processen med att skrota din bil enkel, smidig och säker. Så här gör du för att skrota din bil med oss:

Steg 1. Beställ registreringsbevis & ha giltig legitimation

Säkerställ att du har all nödvändig dokumentation för en snabb och problemfri process när du skrotar din bil hos oss. För att underlätta processen att skrota din bil och säkerställa en smidig överlämning är det viktigt att du har ditt senaste utfärdade registreringsbevis del 2 (ofta kallad den gula delen) samt din legitimation tillgänglig. Om du av någon anledning saknar ditt registreringsbevis kan du enkelt beställa ett nytt registreringsbevis från Transportstyrelsen här. Du kan även beställa ett nytt registreringsbevis via telefonnummer 0771-25 25 25. Vid problem bör du ringa Transportstyrelsens kundtjänst.

Ikon

Steg 2. Boka hämtning av skrotbil

För att boka hämtning av din bil för skrotning från oss kan du använda vårt bokningsformulär. När detta är gjort kommer vi att ta kontakt med dig för att boka in en tid för hämtning av din bil. Var vänlig och säkerställ att du har både registreringsbevis (del 2) och giltig legitimation tillgängliga vid tidpunkten för hämtningen enligt föregående steg.

Ikon med bärgare

Steg 3. Vi hämtar din bil till bilskrotning kostnadsfritt

Vi på Björklinge Bildemontering tillhandahåller en kostnadsfri service för att hämta ditt fordon inom Uppsala län. När du skickar en förfrågan till oss bokar vi en tid som är bekväm för dig att vi kommer och hämtar din bil. Om du inte kan närvara vid upphämtningen, är det en bra idé att ta kontakt med oss så att vi tillsammans kan hitta den mest passande lösningen för dig.